search

ΒΡΑΒΕΥΘΗΚΑΝ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΣΗΕΠΗΝ 1/3/2024

  Μαρίνος Βασιλάκης, Κώστας Θεοδωρόπουλος

     Προκόπης Κόγκος, Κωνσταντίνος Θέος, Θανάσης Μπαμπανέβας

 

   Γιώργος Μιμίκος, Μάρθα Σαμαρά

  Μανόλης Βογιατζάκης ,  Μένια Σιδεράκη, Αντώνης Παπουτσάκης.

 Αντώνης Σαριδάκης, Πάνος Σόμπολος

Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΠΗΝ συγχαίρει τα μέλη της Ένωσης Μαρίνο Βασιλάκη, Προκόπη Κόγκο, Γιώργο Μιμίκο, Αντώνη Σαριδάκη που βραβεύθηκαν από τον ΠΣΑΤ.

Η βράβευση έγινε για θέματα των συναδέλφων στα ΜΜΕ που εργάζονται, στην εκδήλωση του ΠΣΑΤ  για τα Δημοσιογραφικά βραβεία 2023, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024 στο Αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής στην Αθήνα.

Ο Μαρίνος Βασιλάκης βραβεύθηκε με το έπαθλο «Γιώργος Παντούρης» για το αφιέρωμα με τίτλο «το Ηράκλειο έδωσε δυναμικό παρών στο Μουντιάλ 2022». Την απονομή του επάθλου στον Μαρίνο Βασιλάκη έκανε ο Γενικός Γραμματέας του ΤΕΑΣ Κώστας Θεοδωρόπουλος.

Ο Προκόπης Κόγκος βραβεύθηκε με το έπαθλο «ΠΟΕΣΥ» για την συνέντευξη του Μίλτου Τεντόγλου στο περιοδικό «TRIP» της εφημερίδας «Πελοπόννησος». Την απονομή του επάθλου στον Προκόπη Κόγκο έκανε ο πρόεδρος  του ΤΕΑΣ Θανάσης Μπαμπανέβας και ο ταμίας της ΠΟΕΣΥ Κωνσταντίνος Θέος.

Ο Γιώργος Μιμίκος βραβεύθηκε για τη συγγραφή του βιβλίου « Οκτώ δεκαετίες ΠΟΑ, ένα αληθινό μικρασιάτικο παραμύθι». Τη βράβευση έκανε η σύμβουλος επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων, Μάρθα Σαμαρά.

Ο Αντώνης Σαριδάκης βραβεύθηκε με το έπαθλο «Τάσος Παπαχρήστου», για το ρεπορτάζ με τίτλο «30 χρόνια από το ΟΦΗ-Ατλέτικο, τρεις πρόεδροι θυμούνται» (wep TV « Crete2day.com»). Την απονομή του επάθλου στον Αντώνη Σαριδάκη έκανε ο δημοσιογράφος Πάνος Σόμπολος.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης  απονεμήθηκε ειδική  τιμητική διάκριση στο μέλος επίσης, της Ένωσης Μανόλη Δανδουλάκη, για την πολύχρονη και πολυσήμαντη προσφορά του στην αθλητική δημοσιογραφία και τον αθλητισμό. Ο  αγαπητός συνάδελφος δεν ήταν δυνατόν να παραβρεθεί και το σχετικό έπαθλο παρέλαβε ο αντιπρόεδρος της ΕΣΗΕΠΗΝ και αναπληρωτής ταμίας του ΠΣΑΤ, Αντώνης Παπουτσάκης, προκειμένου να το επιδώσει στον Μανόλη Δανδουλάκη.

Τέλος, ο αντιπρόεδρος της ΕΣΗΕΠΗΝ Αντώνης Παπουτσάκης, έκανε την απονομή του επάθλου «Ακης Τσόπελας» στους αθλητικούς συντάκτες Μανόλη Βογιατζάκη και Μένια Σιδεράκη (web TV ΠΑΕ ΟΦΗ), για την τηλεοπτική σειρά «Pregame on Field»