search

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ 11/1/2024

 

Διπλή γιορτή για τους δημοσιογράφους της Ηλείας

 

   Με ευχές για καλή χρονιά με υγεία, εργασία για όλους και καλές ειδήσεις, ξεκίνησε το 2024 για τους δημοσιογράφους, μέλη της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου – Ηπείρου – Νήσων και του Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης,  στην Ηλεία.

Η διπλή γιορτή πραγματοποιήθηκε στον φιλόξενο χώρο του «ΕΠΑΡΧΕΙΟΝ» στον Πύργο, με την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας από τον Εργασιακό Εκπρόσωπο Γιάννη Σπυρούνη και την αναπληρώτρια  Νάνσυ Σπυροπούλου, οι οποίοι ευχήθηκαν καλή χρονιά σε όλους. Η τυχερή της λιτής γιορτής ήταν η Ελένη Παπαδοπούλου, στο κομμάτι της οποίας βρέθηκε και το φλουρί της Βασιλόπιτας. Το δεύτερο μέρος της γιορτής, όπως κάθε χρόνια, είχε και δώρα από την ΕΣΗΕΠΗΝ και το ΤΕΑΣ για τα παιδιά των δημοσιογράφων – μελών της, τα οποία παρέλαβαν με ενθουσιασμό και χαρά.

Οι δημοσιογράφοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τον καφέ τους και να τα πουν και εκτός δουλειάς, με τις εξελίξεις ωστόσο των ημερών, και της επικείμενες ανακοινώσεις για ρόλους και αρμοδιότητες στους αιρετούς των εκλογών του περασμένου Οκτωβρίου – που με την αρχή του χρόνου ανέλαβαν τα καθήκοντά τους στους δήμους και στην Περιφέρεια – να μη λείπουν από τις συζητήσεις της βραδιάς.