search

ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ 2/1/2020

Με μια άκρως ενδιαφέρουσα ξενάγηση στο Αρχαιολογικό Μουσείο Καλαμάτας πραγματοποιήθηκε στην Καλαμάτα η καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της ΕΣΗΕΠΗΝ για τα παιδιά των δημοσιογράφων.

Οι αρχαιολόγοι Μαίρη Τσουλάκου και Κατερίνα Τζαμουράνη οργάνωσαν μια εκπαιδευτικού χαρακτήρα ξενάγηση με θέμα τα Δώρα στην Αρχαιότητα σε Θεούς και ανθρώπους. Μικροί και μεγάλη γνώρισαν μοναδικά ευρήματα του Αρχαιολογικού Μουσείου και διδάχτηκαν για την αξία και τη σημασία των δώρων σε διάφορες εποχές της αρχαιότητας.

Μετά την ξενάγηση οι συνάδελφοι σε χαλαρό κλίμα και μακριά από την πίεση της καθημερινότητας αντάλλαξαν ευχές στο «Μεζεδοπωλείο ο Θίασος» . Είναι γνωστό πως οι απαιτήσεις της δουλειά μας κρατούν πολλές ώρες καθημερινά μακριά από τους δικούς μας ανθρώπους. Οι γιορτές αυτές λοιπόν είναι αφιερωμένες στους ανθρώπους μας, οι οποίοι μας στερούνται αλλά και μας στηρίζουν όλο το χρόνο.

Ευχαριστούμε θερμά την Δρ. Ευαγγέλια Μηλίτση  Προϊσταμένη Εφορίας Αρχαιοτήτων Μεσσηνίας, τις αρχαιολόγους Μαίρη Τσουλάκου και Κατερίνα Τζαμουράνη και το προσωπικό του Αρχαιολογικού Μουσείου για τη συνεργασία τους α τον επαγγελματισμό τους.  Ευχαριστούμε επίσης τους ιδιοκτήτες και το προσωπικό του «Θίασος» για τη ζεστή ατμόσφαιρα και τη φιλοξενία τους.

Με την ευκαιρία οι δημοσιογράφοι της Καλαμάτας εύχονται σε όλους υγειά και ειρηνικό το 2020.

Την πρωτοχρονιάτικη γιορτή για τους δημοσιογράφους και τα παιδιά τους διοργάνωσε φέτος στην Καλαμάτα η Ένωση Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Πελοποννήσου, Ηπείρου, Νήσων και το Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης Συντακτών.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ   ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ