search

Ο Χορός των Συντακτών 9/3/2005

Χαρακτηρίστηκε ο καλύτερος χορός της Πατρινής Αποκριάς φέτος. Ο «Χορός των Συντακτών», το βράδυ της Δευτέρας στο Δημοτικό Θέατρο της Πάτρας, έδειξε για άλλη μια χρονιά ότι οι δημοσιογράφοι δεν κρατούν μόνο τα πρωτεία στην ενημέρωση αλλά και τα πρωτεία στο κέφι και στο ξεφάντωμα.
Περισσότεροι από 600 προσκεκλημένοι διασκέδασαν με την ορχήστρα του Δημοτικού Θεάτρου και λίγο αργότερα με τα τραγούδια της Στέλλας Γεωργιάδου, σε μια εκδήλωση που κράτησε ως τις πρώτες πρωινές ώρες.
Ο Πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Πελοποννήσου – Ηπείρου- Νήσων Απόστολος Βουλδής καλωσόρισε τους προσκεκλημένους με την υπόμνηση ότι ο «Χορός των Συντακτών» αναβίωσε το 2000 ύστερα από 60 χρόνια για να αποτελέσει γρήγορα και πάλι κορυφαίο γεγονός για το Πατρινό Καρναβάλι.
Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς ήταν η «έφοδος» στο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου των Συλλόγων Σοκολατοριχτών της Πάτρας και η κλήρωση των δώρων που προσέφεραν επιχειρήσεις της Πάτρας.
Ο φετινός «Χορός των Συντακτών» είχε ως χορηγό τον ΟΠΑΠ, ενώ τα έσοδα του θα διατεθούνη για την ενίσχυση του Δημοτικού Σχολείου Περβολιών Λάρνακας Κύπρου.