search

ΓΙΟΡΤΗ ΕΣΗΕΠΗΝ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ 7/1/2019

Για μια ακόμη χρονιά και παρά τις αντίξοες συνθήκες και συγκυρίες, η γιορτή  στα Χανιά στέφθηκε  με επιτυχία.  Στους φιλόξενους χώρους του Mega Place στον Βλητέ Χανίων τα παιδιά των δημοσιογράφων – μελών και μη της Ένωσης- διασκέδασαν με την ψυχή τους . Όμως  οι συνάδελφοι  με τις οικογένειες τους , είχαν ξανά  την ευκαιρία να βρεθούν –  μετά από ένα ολόκληρο χρόνο – και να τα πουν μακριά από το άγχος της καθημερινότητας και της δουλειάς.

Και φέτος ο συνάδελφος Μάριος Παρασκάκης έκλεψε την παράσταση .Ντυμένος Άη Βασίλης , μοίρασε δώρα, χαρά και…ευχές στα παιδιά, που τον περίμεναν πως και πως.

Μετά το γεύμα οι δημοσιογράφοι λίγες ώρες πριν φύγει το 2018, έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους.  Το τυχερό φλουρί κέρδισε φέτος η Βίκυ Βουλγαράκη, σύζυγος του δημοσιογράφου Λευτέρη Κουρκουλού.

Η ΕΣΗΕΠΗΝ ευχαριστεί το ειδησεογραφικό Site HΑΝΙΑ.news και τον συνάδελφο Γιώργο Γεωργακάκη  για την κάλυψη των εξόδων του γεύματος και το Italian Factory Outlet του Άκη Παινεσάκη για τις δωροεπιταγές σε 5 παιδιά συναδέλφων αλλά και την δωροεπιταγή που αντιστοιχούσε στο φλουρί της πρωτοχρονιάτικης πίτας . Ιδιαίτερα ευχαριστεί  τη διεύθυνση και το προσωπικό του Πολυχώρου Mega Place , για την άψογη περιποίηση.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ