Στάση εργασίας σε ένδειξη αλληλεγγύης στο προσωπικό του Πάτρα Tv
6 Ιουνίου 2008

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου – Ηπείρου – Νήσων εξαγγέλλει τετράωρη στάση εργασίας το πρωί της Δευτέρας 9 Ιουνίου 2008, από τις 9 π.μ. ως τη 1 μ.μ., σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την πρωτοφανή, ανάλγητη και απαράδεκτη στάση της ιδιοκτησίας του τηλεοπτικού σταθμού «Πάτρα Tv» η οποία καταδικάζει στην ανεργία 28 εργαζόμενους.

Η στάση εργασίας αποτελεί, επιπλέον, μια πράξη αλληλεγγύης και συμπαράστασης όλων των εργαζομένων στα Μ.Μ.Ε. της Πάτρας και των όμορων Δήμων προς το προσωπικό του τηλεοπτικού σταθμού που εδώ και καιρό εργάζεται υπό καθεστώς ανασφάλειας και αβεβαιότητας, παραδομένο στις αλλοπρόσαλλες αποφάσεις της διοίκησης, χωρίς να γνωρίζει κυριολεκτικώς τι φέρνει το αύριο.

Παράλληλα, στις 9.30 π.μ. της Δευτέρας θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση όλων των εργαζομένων στα Μ.Μ.Ε. της Πάτρας και των όμορων Δήμων στα γραφεία της ΕΣΗΕΠΗΝ προκειμένου να αποφασιστούν περαιτέρω κινήσεις ώστε η ιδιοκτησία του τηλεοπτικού σταθμού να υπαναχωρήσει και να προβεί πλέον σε ρητές εγγυήσεις για το μέλλον του «Πάτρα Tv» και των εργαζομένων.

Η στάση εργασίας ισχύει μόνο για τους συναδέλφους που εργάζονται στα Μ.Μ.Ε. της Πάτρας και των όμορων Δήμων.