search

Στην γιορτή της ΕΣΗΕΠΗΝ στα Γιάννενα 22/12/2003

Οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, είναι κυρίως για τα παιδιά που τις περιμένουν με λαχτάρα για τα δώρα τους. Αυτό ισχύει από πολύ παλιά και όλοι σήμερα αναπολούμε τα παιδικά μας χρόνια τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, έστω χωρίς τα σημερινά «καλούδια», αλλά σίγουρα με κάποιο δώρο, με τα κάλαντα, με τα γλυκίσματα? Με αυτό το σκεπτικό, η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου – Ηπείρου – Νήσων, διοργάνωσε φέτος και στα Γιάννινα γιορτή για τα παιδιά των δημοσιογράφων και τα δώρα να τα παραλάβουν από τον Άγιο Βασίλη και όχι σε δέμα με τα ΕΛ-ΤΑ.

 

Στα πάντα φιλόξενα «Λιθαρίτσια», που πρόσφεραν δωρεάν την αίθουσα και τον μπουφέ στους Γιαννιώτες δημοσιογράφους για την γιορτή τους, ο Αϊ Βασίλης συνάδελφος Χάρης Δάφλος, ήταν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος με την βοηθό του Βίλιαν Στασινού, μοιράζοντας τα δέματα με τα παιχνίδια και τα διάφορα δώρα, ικανοποιώντας «παραγγελίες» των παιδιών, για να μη απογοητευθεί κανένα. Τους συναδέλφους με τις οικογένειές τους καλωσόρισε ο συνάδελφος Γιώργος Κυρούσης, ευχόμενος σε όλους το 2004 να προσφέρει μόνο υγεία, τύχη, ευτυχία και δημοσιογραφικές επιτυχίες σε όλους.

Οι μεγάλοι, έστρεψαν την προσοχή τους στον πλούσιο μπουφέ, για να κρύψουν την έκδηλη απογοήτευσή τους, γιατί ο Αϊ Βασίλης ήταν κατηγορηματικός?. «Χο! χο! δώρα μόνο στα παιδιά», επέμενε και όταν τα ρώτησε «να δώσουμε και στον μπαμπά και την μαμά», όλα σαν να είχαν συμφωνήσει απάντησαν με μια φωνή «Όχιιιιι!». Και του χρόνου λοιπόν!