search

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΣΗΕΠΗΝ – ΤΕΑΣ ΣΤΗ ΡΟΔΟ 27/11/2019

Συναντήσεις με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης είχε αντιπροσωπεία της ΕΣHΕΠΗΝ και του ΤΕΑΣ, που επισκέφθηκε τη Ρόδο.

Αντικείμενο των συναντήσεων ήταν η στελέχωση των γραφείων Τύπου και Επικοινωνίας με επαγγελματίες δημοσιογράφους μέλη, ή εν δυνάμει μέλη της ΕΣΗΕΠΗΝ. Ειδικότερα, ζητήθηκε από τον Δήμαρχο Ρόδου να συνηγορήσει στην ΚΕΔΕ, προκειμένου να θεσμοθετηθούν οι θέσεις εργασίας και να καλυφθούν, ει δυνατόν, από ανέργους δημοσιογράφους. Ο δήμαρχος Ρόδου συμφώνησε ότι είναι αναγκαία η στελέχωση των γραφείων Τύπου με επαγγελματίες δημοσιογράφους.

Αναλυτικά, στη Ρόδο οι διοικήσεις ΕΣΗΕΠΗΝ και ΤΕΑΣ, συναντήθηκαν με τον Περιφερειάρχη  Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργο Χατζημάρκο, με τον δήμαρχο Ρόδου κ. Αντώνη Καμπουράκη, με τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων κ. Κώστα Ταρασλιά και με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Γιάννη Πάππου. Επίσης, οι διοικήσεις ΕΣΗΕΠΗΝ – ΤΕΑΣ επισκέφθηκαν τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ρόδου κ.κ. Κύριλλο.

Οι αντιπρόσωποι της ΕΣΗΕΠΗΝ και του ΤΕΑΣ επεσήμαναν σε όλους την προσπάθεια που έχει αναληφθεί στο χώρο ευθύνης τους, προκειμένου να προστατευθούν οι κοινωνίες της Περιφερειακής Ελλάδας από κατακριτέα φαινόμενα κιτρινισμού, παραπληροφόρησης και ψευδών ειδήσεων.

Παράλληλα, οι διοικήσεις ΕΣΗΕΠΗΝ – ΤΕΑΣ είχαν σύσκεψη με δημοσιογράφους μέλη των δύο Σωμάτων, οι οποίοι εργάζονται στην Ρόδο, για θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

Στην αντιπροσωπεία ΕΣΗΕΠΗΝ –ΤΕΑΣ, μετείχαν ο πρόεδρος της Ένωσης Κυριάκος Κορτέσης, ο πρόεδρος του ΤΕΑΣ Θανάσης Μπαμπανέβας, ο γενικός γραμματέας Κώστας Θεοδωρόπουλος και οι οικονομικοί σύμβουλοι Βαγγέλης Πολίτης, Γιώργος Ταβλάς.

 

                                                                                                        Για το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΠΗΝ                                                                        

                                                                                      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                      Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                      

                                                                              ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΟΡΤΕΣΗΣ         ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΡΗΣ       

                                                                                                             Για το Δ.Σ. του ΤΕΑΣ

                                                                                   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                         Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                                                                        ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΠΑΜΠΑΝΕΒΑΣ    ΚΩΣΤΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ