search

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΕΣΗΕΠΗΝ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 19/2/2021

Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου – Ηπείρου –  Νήσων (ΕΣΗΕΠΗΝ) τη Τρίτη 23 Φεβρουαρίου, με την αρωγή της τοπικής Επιτροπής του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικών Συντακτών (ΠΣΑΤ) και την πολύτιμη συνδρομή της κινητής μονάδας αιμοδοσίας του Βενιζέλειου νοσοκομείου Ηρακλείου.

Η αιμοδοσία θα γίνει στο κέντρο του Ηρακλείου (στο αίθριο της Λότζια) από τις 09.00 το πρωί έως τις 13.30 και σκοπό έχει την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος της ΕΣΗΕΠΗΝ από δημοσιογράφους και αθλητικούς φορείς της πόλης του Ηρακλείου.

Η αιμοδοσία απευθύνεται σε όσους θέλουν να δώσουν αίμα. Το έμπειρο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό της μονάδας αιμοδοσίας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου θα πραγματοποιήσει τις αιμοληψίες.

Αίμα μπορούν να δώσουν όλοι οι υγιείς άνδρες / γυναίκες από 18- 65 ετών.

Πρέπει να είναι ξεκούραστοι, να έχουν πάρει ελαφρύ πρωινό και αν δεν έχουν κάρτα αιμοδότη, να έχουν μαζί τους τον ΑΜΚΑ ή την αστυνομική τους ταυτότητα.

Όσοι επιθυμούν να βγάλουν κάρτα αιμοδότη θα μπορούν να επικοινωνήσουν με την κ. Πετράκη στο τηλ. 2810214302.

Θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα ασφαλείας.

Στη βεβαίωση μετακίνησης, λόγω  των μέτρων προστασίας για την πανδημία COVID-19, οι αιμοδότες μπορούν να χρησιμοποιούν το Β1.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ