search

ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ 2/1/2020

Στους φιλόξενους χώρους του Mega Place στον Βλητέ Χανίων , έγινε και φέτος η Χριστουγεννιάτικη γιορτή της ΕΣΗΕΠΗΝ. Τα παιδιά των δημοσιογράφων – μελών και μη – της Ενωσης,  διασκέδασαν με την ψυχή τους , παίζοντας μπόουλινγκ και ότι άλλο ήθελε η ψυχή τους . Και βέβαια πήραν τα δώρα τους από τον Αη Βασίλη που τον περίμεναν πως και πως. Που ήταν ποιος άλλος , από τον συνάδελφο Μάριο Παρασκάκη, ο οποίος για μια ακόμη χρονιά  έκλεψε την παράσταση . Ντυμένος Άη Βασίλης , μοίρασε δώρα, χαρά και…ευχές στα παιδιά,.

Μετά το γεύμα οι δημοσιογράφοι λίγες μέρες πριν φύγει το 2019, έκοψαν την Πρωτο- Χριστουγεννιάτικη πίτα τους.  Το τυχερό φλουρί κέρδισε ξανά (η 2η φορά σε 4 χρόνια) η συνάδελφος Μαρία Βούλγαρη.

Συν τοις άλλοις  οι συνάδελφοι  με τις οικογένειες τους , είχαν   την ευκαιρία και φέτος  να βρεθούν –  μετά από ένα ολόκληρο χρόνο – και να τα πουν από κοντά , αλλά μακριά από το άγχος της καθημερινότητας και της δουλειάς.

Η ΕΣΗΕΠΗΝ ευχαριστεί το ειδησεογραφικό Site Parakritika.gr  και τον συνάδελφο Παντελή Γιαίτση    για την κάλυψη των εξόδων του γεύματος και το Italian Factory Outlet του Άκη Παινεσάκη,  για τις δωροεπιταγές σε 3 παιδιά συναδέλφων,  αλλά και την δωροεπιταγή που αντιστοιχούσε στο φλουρί της πρωτοχρονιάτικης πίτας . Ιδιαίτερα ευχαριστεί  τη διεύθυνση και το προσωπικό του Πολυχώρου Mega Place , για την άψογη περιποίηση.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ