search

ΓΙΟΡΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ 22/12/2022

Τα χαμογελαστά πρόσωπα των παιδιών, ήταν το πιο γλυκό «συστατικό» της Χριστουγεννιάτικης γιορτής, που διοργάνωσε η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου – Ηπείρου – Νήσων και το Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης Συντακτών, για τα παιδιά των δημοσιογράφων – μελών της Ένωσης, το πρωί της Κυριακής 19 Δεκεμβρίου 2022, στον Πύργο.

Το …ραντεβού, δόθηκε στον φιλόξενο χώρο του «Επαρχείον», όπου οι δημοσιογράφοι είχαν την ευκαιρία – μετά από καιρό – να συναντηθούν και να τα πουν εκτός δουλειάς, απολαμβάνοντας τον καφέ τους. Ωστόσο, από τις συζητήσεις τους, μοιραία, δεν έλειψε ο σχολιασμός θεμάτων που αφορούν την επικαιρότητα στην Ηλεία, και κυρίως των επερχόμενων εκλογών, Εθνικών αλλά και Αυτοδιοικητικών.

Η πιο όμορφη στιγμή της συνάντησης ήταν, αναμφίβολα, όταν οι εργασιακοί εκπρόσωποι της Ηλείας, Γιάννης Σπυρούνης και Νάνσυ Σπυροπούλου (αναπλ.) προσέφεραν τα δώρα στα παιδιά, τα πρόσωπα των οποίων «φωτίστηκαν» από ενθουσιασμό και χαρά! Το ραντεβού ανανεώθηκε για την επόμενη συνάντηση, με ευχές για καλά Χριστούγεννα και το 2023 που σε λίγες ημέρες ανατέλλει, να είναι μια χρονιά με καλές ειδήσεις!

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ